Skip to content

A tervező:

Brayer Ildikó

Brayer Ildikó (művésznevén Nemes Ildikó) mindig is énekesnőnek készült. Ma is hálás, hogy ezen hobbijának magas színvonalon tud hódolni hívatása mellett.

Ragyogó és mindig pozitív felfogása már fiatalon arra ösztönözte, hogy 2005-ben megalapítsa stílusát és életszemléletét egy az egyben tükröző MISSQ Fashion ruházati márkát.

Hogy milyen az igazi MISSQ nő?

Az alapító-tulajdonos egyértelmű magabiztossággal írja körül:

“Vidám, nyitott, harmonikus, de legfőképpen bátor. Felmeri vállalni önmagát, nem akar a férfiak fölé emelkedni, így megmarad a saját szerepében.”

Cége elkötelezetten hisz a nők belső energiájában. Ruhái megjelenése “a nő, legyen nő” elvet képviseli.

A bátortalan szürkeségét azonnali hatállyal felszámolja, és mind színben, mind formában ölti a szebbik nemre a magabiztosságot.

A természetes anyagok megválasztásával, a feltűnő, ragyogó díszítések használatával az élet nagyszerűségét és szerethetőségét sugallja a nők felé.

Ugyanezt a felfogást skicceli bele rajzaiba is. Szerinte az egyediség és a minőség mindennek az alapja.
Elsődleges célja, hogy a ruhái értéket képviseljenek, örök darabok legyenek.
Viselőik mindig örömmel és elégedettséggel vegyék fel azokat.

A szabad élet adta tapasztalat, az életigenlő felfogás, az örök tanulás adja az alkotás örömét. Az élet, mint egy játék jelenik meg a kollekció folyamatosan megújuló darabajain is.

Álmait nyíltan vállaló tervezőnő kedvence a szexi-nőies és a sportos-nőies stílus. Szeret selyemmel és muszlinnal dolgozni, vagy extrém kívánságokat megvalósítani.

A közönséget kiszolgáló ruhák mellett desinger, limitált kollekciói számozott darabszámban hódítják meg a kifutók, bálok, nívós rendezvények világát, valamint a menyasszonyok álmainak megvalósításában is szerepet vállalt.

error: Hello! Miben segíthetünk?

#missqlighting

Hoztam Nektek egy izgalmas játékot! 🤗

A MissQ egyedülálló újdonsága a fluoreszkáló, sötétben vaku, vagy bármilyen fény hatására fényvisszaverő pólók. Egy buliban akár észrevétlen is maradhatsz, ugyanis a fotókon csak a felirat fog látszani, irtó klassz party fotók tudnak születni és hatalmas buli is egy ilyen kép.

Vásárolj egy pólót, készíts egy fotót, töltsd fel a közösségi média portáljaidra (insta, facebook) használd a #missqlighting hasteget és nyerj egy csodás nyári strandszettet, vagy egy menő fürdőruhát az új kollekcióból.

Oszd meg barátaiddal is, hogy nagyobb eséllyel indulj!

❤️ 🖤 ❤️ 🖤